Jan Baas

Al tientallen jaren bied ik professionele boekhoudkundige en fiscale diensten aan particulieren, kleine- en middelgrote bedrijven, zzp'ers, startende ondernemers. Door kleinschalige bedrijfsvoering kan ik u snel van dienst zijn en mijn kosten voor u laag houden.

Misschien dat u tot de ondernemers behoort die zich liever niet met de administratie bezig houdt maar liever met het ondernemer zijn.

Uit uw administratie zal echter blijken of u als ondernemer loon naar werken ontvangt.

Door mijn jarenlange ervaring met ondernemers en particulieren weet ik ook dat het vooral simpel moet blijven en dat de communicatie soms nog belangrijker is dan de cijfers alleen.

U kunt bij mij, vaak zonder afspraak, terecht voor uw vragen en ik dien graag als klankbord.

De administraties worden bij u of bij mij online verwerkt via de software van Minox B.V.

Het gebruik van deze software is voor u gratis wanneer de administratie door mij wordt verwerkt. Wilt u zelf de administratie verzorgen dan zult u per maand een klein bedrag verschuldigd zijn afhankelijk van wat uw wensen zijn.

Ik werk vrijwel uitsluitend voor vaste bedragen per maand. De hoogte zal sterk afhangen van de grootte van uw administratie en uw wensen. Er worden uitsluitend extra bedragen gefactureerd in overleg met u en alleen wanneer deze werkzaamheden buiten onze afspraken vallen.

Mijn uurtarieven starten bij 40 euro per uur exclusief de verschuldigde omzetbelasting.